woensdag 31 oktober 2012

Pinterest Inspiratie 1

 Voor inspiratie kijken creatieve mensen vaak flink rond. Boeken, winkels, internet en bij andere mensen thuis. Zo kom je nog eens op ideeën  Ik vind het altijd leuk als iemand 'out of the box' denkt. Hierbij wat leuke ideeën die vrij simpel zijn, maar je moet er maar opkomen.

De foto's komen van Pinterest een hele leuke site vol schitterende plaatjes. Met natuurlijk heel veel leuke knutsel ideeën. Ik zal regelmatig leuke ideeën in een blogje noemen.


Dit is een simpel idee en ook leuk om cadeau te doen. Koop een oud dienblad en beschilder hem met schoolbord verf. Erg leuk om ergens neer te hangen of als welkom bord te gebruiken. 

Briljant gewoon, van een tennisbal een opbergplekje. Hij is opengesneden zodat er een happer ontstaat. Ik weet niet hoe hij precies is opgehangen, maar dat valt wel uit te puzzelen. 

Dit vind ik ook zo simpel en leuk. Bestekbakjes gebruiken als sieraden kast. Het neemt weinig ruimte in en staat ook nog eens prachtig. 

Dit is een oude fotolijst waar de foto uitgehaald is en draadjes in zijn gespannen. Leuk om oude foto's, kerstkaarten of leuke kaartjes op te hangen. 

Dit is vooral een handig idee. Hier is een keukenrolhouder gebruikt. Een aantal bladen hebben ringen gekregen en deze zijn om de keukenrolhouder geplaatst. Erg handig voor leuke freubel ideeën, recepten of mooie papieren.

2 opmerkingen:

  1. Ben dol op Pintest, daar zie je zoveel moois :) ook dit zijn weer leuke ideeen, vooral de laatste :)

    Groetjes van mij

    BeantwoordenVerwijderen