Over mij

Hallo, welkom op mijn site! Ik ben Anika, 27 jaar en woon in Veendam (Groningen). Ik ben getrouwd met mijn lieve man, Bert Jan.
Ik kom uit Vriezenveen (Twente) en heb daar de eerste 18 jaar van mijn leven doorgebracht. Daarna zijn we verhuisd naar Gieterveen (Drenthe) en daar heb ik tot 2010 gewoond. 
Ik werk als onderwijsassistent op een basisschool en ben daar werkzaam bij de onderbouw. In mijn werk kan ik een hoop van mijn creativiteit kwijt en mijn passie om kinderen te helpen en zich geliefd te laten voelen. Voor mij is het echt een uitdaging om alle kinderen zich prettig te laten voelen en te laten stralen en bloeien. 

Ik ben creatief en muzikaal, wat ik echt zie als een zegening. Ik kan er alles in kwijt. Op muzikaal gebied doe ik dat in een praise band, ik zing en speel saxofoon. 
Op creatief gebied ben ik vooral met mijn handen bezig, van borduren, tot naaien, van schilderen tot knippen en plakken. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan moet ik het maken, helaas lukt dat niet altijd. 

Op mijn site hoop ik regelmatig iets te zetten wat ik heb gemaakt. Wat ik hiermee wil bereiken? Ik wil het creatieve in andere mensen losmaken. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen naast zijn of haar dagelijkse beslommeringen, iets doet waar hij/zij plezier aan beleefd. Ik wil mensen laten zien hoe leuk het is om dingen te maken en dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn als de meeste mensen denken. Iedereen kan iets leuks maken, je moet er de tijd voor nemen. Want wat is nu leuker, een avond voor de tv, of een avond creatief bezig zijn en daarna het resultaat lekker in je huis zetten. 
(al moet ik zeggen dat ik die 2 dingen vaak combineer)

Veel plezier met rondkijken en ik zou het leuk vinden als je eens een reactie achterliet. 

Veel Liefs 
Anika