vrijdag 21 oktober 2011

Shoplog

Gisteren heb ik wat spulletjes gekocht. Ik ben bij de schilder, brei en borduurwinkel in stadskanaal geweest en bij de Xenos. 
Hieronder zie je de foto's van de dingen die ik heb geshopt.Ik heb borduurgaren gekocht bij de borduurwinkel, voor mijn volgende borduurwerk. Een vos. Deze komt uit het Borduurblad. Deze strengen waren 60 cent per stuk en 5 voor de prijs van 4. Ik vind het zo al hele mooie kleuren.

 Ook heb ik 2 lapjes stof gekocht. Die bruin/grijze heb ik gekocht voor het maken van kerstkaarten. Deze strook is 10 x 140 cm. Ik vond het wel fijn dat ik zo'n dun strookje kon kopen. Hier kan ik zeker wel 20 kaartjes van borduren.
Als het zover is, maak ik over de kaartjes ook een blog.Dit lapje blokjes witte stof heb ik gekocht als basis voor de vos. Je hebt heel veel verschillende soorten. Deze heeft hele duidelijke vakjes. Dan is het niet zo moeilijk om te zien waar het kruisje moet komen. Ideaal als je ogen niet optimaal werken.

 Ook heb ik 4 vilten lapjes gekocht. Hier wil ik met de hand hartjes van maken. Ben erg benieuwd of het lukt, zo ja, dan ga ik zeker nog meer kopen. Deze lapjes waren 70 cent per stuk. Niet goedkoop dus. 


 Deze das klei heb ik bij de intertoys gekocht (naast de Xenos in stadskanaal) 1,50 voor een halve kilo. Mijn schoonzus vertelde me dat je er leuk en makkelijk mozaiek mee kan maken.
Ik ga dit doen op een bakje van de Xenos als dekseltje.
En ik ga dit maken op de etagere die mijn schoonvader een aantal jaar geleden voor mij gemaakt heeft. Ik ga in elke verdieping een mozaiek maken. Als deze klaar zijn, laat ik dat natuurlijk zien op mijn site.


 Dan heb ik ook nog 2 soorten lint gekocht bij de Xenos. Ik weet niet meer hoeveel deze hebben gekost. Ik ga de grijze gebruiken voor de hartjes denk ik. Ik vind vooral die met stipjes, streepjes en bloemetjes geweldig. Deze grijze set heb ik ook in het paars. Dat staat ook erg mooi bij grijs..  

Als laatste heb ik nog een borduurdoos gekocht. Je kan dan makkelijk je garen sorteren en gebruiken. Zo'n streng is namelijk niet erg handig, haal het papiertje eraf en je nummer is ook weg.
Hoe het systeem werkt, laat ik snel een keer zien.
Ook heb ik een setje borduurnaalden gekocht, want tijdens mijn pioen borduurwerk zijn er een aantal in de bank terrecht gekomen.

Ik kan weer even lekker vooruit.
Wat gaan jullie allemaal knutselen de komende tijd?


2 opmerkingen:

  1. Hee lekker inkopen gedaan zie ik :) Heerlijk is dat he? Ik doe het ook wel en dan vooral bij Xenso, Action enzo ;) Dat lint heb ik ook gezien, helaas niet meegenomen...ach een volgende keer.
    Ik ben heel veel aan het breien en haken de laatste tijd, heb weer een mooi vest op de haakpen (kiek moar eev'm op mien blog wicht hihi)die bijna klaar is. Net thuis gekomen en heel wat wol weer gekocht en dikke pennen....sjaal in de planning, trui ofzo ook nog. Ach zo blijven we lekker bezig toch ♥

    Liefs van mij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan niet op je blog komen zie ik. Is alleen voor uitgenodigde mensen. Jammer hoor. Vandaar dat ik je nieuwe berichten niet zag.

    BeantwoordenVerwijderen