woensdag 21 november 2012

Eline's Huis en Tilda's Dreams geleend bij de Bieb

De bibliotheek is toch wel erg handig, tenminste als je een beetje een goeie bij je in de buurt hebt. Hier in Veendam zit een prima Bibliotheek waar je ook heel goed boeken kunt reserveren via internet.
Zo wilde ik graag een aantal creatieve boeken lenen en dat was geen probleem. Deze keer: Tilda's dreams, Eline's Huis en Eline's Winterhuis.Tilda's dreams heb ik niet in mijn collectie helaas. Dit is weer een dik boek in de Tilda serie. Met behoorlijk wat leuke nieuwe ideeën  Ondertussen zijn er weer heel wat boeken uitgekomen, maar dat kan ik niet allemaal bijhouden. Ik vind dit een heel leuk boek, de stoffen zijn mooi maar ook de nieuwe figuren. Prachtige dieren en vooral ook veel kledingstukken in Tilda stijl. Zeker een aanrader. 


Eline's Winter Huis. Een heerlijk boek. Vooral als je zoveel van de kerst en winter houdt als ik. Ik vind de boeken van Eline (waar ik ook de agenda van heb) heel duidelijk. Ze omschrijft precies waar je de materialen kunt kopen en veel dingen zijn eigenlijk vrij simpel om te maken. Ook geschikt dus als je iets minder creatief bent, maar toch eens iets moois wilt maken. 
Hieronder een filmpje van het boek. 
Dit is het eerste boek van Eline's Huis. Dit boek heb ik eigenlijk wel, maar het is van mijn moeder en mij samen en het ligt bij mijn moeder. Het is net als het winterboek mooi overzichterlijk. Je krijgt meteen enorm veel inspiratie als je in het boek bladert. Ook van dit boek is er een filmpje. 1 opmerking: