zondag 11 november 2012

Tijdschriftenbakken

In mijn favoriete tijdschrift Daphne's Dairy vond ik een heel leuk idee. Daar werd het alleen met een behangetje gedaan, maar om nou een leuke behangrol van 20 euro te kopen speciaal voor deze leuke bakken, vond ik wel een beetje ver gaan. Daarom heb ik het een klein beetje anders gedaan.

Voor deze leuke bakken heb je kale houten ordners nodig.
Deze zijn van de ikea.
Ik heb Tilda papier gebruikt. Ook voor de applicaties heb ik papier gebruikt uit het Tilda blok Garden.
De etiketten heb ik uit Daphne's Dairy, maar kun je ook prima bij een winkel als de Hema kopen.
Deze lijm heb ik gebruikt voor het opplakken van papier. Mod Podge. Ik heb het gekocht bij de Pipoos. Het bevalt mij heel goed, papier gaat er niet van bobbelen en het zit toch goed vast.
Het leukste is als het patroontje van je papier mooi aansluit als je de bakken naast elkaar zet. Lijm je papier in en leg de bakken naast elkaar. Ik had vier bakken, aangezien je ze per 2 kunt kopen. Ik heb er dus 1 op een ander papier gelegd.


Hier zitten de papieren nog aan elkaar. Ik heb ze van elkaar gesneden, en heb daar helaas een bot mesje voor gebruikt, waardoor het er niet mooi strak uitziet. Dus doe het echt met een scherp mesje.
Snijd daarna het rondje eruit. Dat geeft toch een leuk effect. Je kan hem ook gewoon dicht laten.

 Ik heb het randje van de bak nog even in een mooie roze kleur geverfd.
Onderaan dus de applicaties van mijn 
Tilda Garden blok.  
3 opmerkingen:

 1. Leuk geworden met Tilda papier :) Het moet een heel leuk blad zijnn ook he?? Daphne's Diary :) In december komt een kennisje van een dinnetje hier over uit nederland en die neemt er eentje voor me mee joepie!! DAT mis ik wel een beetje hoor, die leuke nederlandse bladen ;) Maar ach...da overleef ik ook wel hihi..

  Groetjes,,,,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt een leuk blad. Leuk dat je er één krijgt. Er staan zoveel leuke ideeën in. En het is zo mooi vorm gegeven. Echt briljant.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk gedaan Annika

  ze zijn erg leuk geworden

  BeantwoordenVerwijderen