dinsdag 7 februari 2012

Shadow Painting

Shadow Painting is een hele leuke en simpele manier van verven. In dit artikel leg ik alles even uit. Let wel op, er zijn erg veel foto's. 
Ik heb geprobeerd om het zo duidelijk mogelijk neer te zetten.

 Dit is de liner die je nodig hebt. Eigenlijk is dit een van de belangrijkste dingen bij shadow painting. Je zet een lijn met dit materiaal en daarbinnen breng je de verf aan. Als alles droog is verwijder je dit weer. Zo houdt je een witte lijn over. 

 Als je begint met shadow painting is het leuk om een boekje te kopen. Er zijn genoeg boekjes met ontzettend veel voorbeelden en patronen om over te trekken. Ook staan de technieken goed omschreven. 

 Je hebt ook een lichtbak nodig. Deze bakjes worden bij meerdere creatieve bezigheden gebruikt. 

 Ook is er speciaal papier. Al denk ik dat het op aquarel papier ook wel gaat. Nu moet het wel doorschijnen als je de tekening met de lichtbak over gaat nemen. 

 Er is ook effectzout. Hiermee kun je leuke effecten aanbrengen in je verf. Verderop zul je hier nog meerdere foto's van zien. 

 Primer gebruik je om met shadow paint op canvas doek te schilderen. Zo blijft het materiaal ook aan het doek hechten. Als je dit niet gaat doen, heb je ook geen primer nodig. 

 De verf zit in deze potjes. Er zijn veel verschillende kleuren te krijgen. Ik heb een aantal basis kleuren. Daarmee kun je al leuke dingen maken. En natuurlijk kun je ook mengen.
Op de achterkant staat een strookje met de kleur. 

 Het is handig om een bordje of ander bakje te hebben waar je je verf op doet. Je moet de verf namelijk mengen met water. Dat kun je beter niet steeds in het potje doen. En ook als je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt, is direct werken uit een potje niet handig. 

 Je hebt ook penselen nodig in verschillende diktes. Ik gebruik gewoon penselen die ik ook voor andere schildertechnieken gebruik. Een aantal penselen komt zelfs van de action, dat werkt hiervoor prima. 


Dit is de hele techniek. Je kiest een tekening uit en die leg je op de lichtbak. Daarna leg je je papier erover en gebruikt de liner om de lijnen van de tekening over te trekken. Zorg dat je een lampje gebruikt die vel genoeg is. Ook is het misschien handig om het vast te plakken met schilderstape, zodat je niet gaat schuiven. Ik heb hier een roos gekozen. De liner moet helemaal droog zijn, voordat je met de volgende stap verder gaat. Ik maak vaak een serie van verschillende tekeningetjes, als ik dan klaar ben met de laatste kan ik de eerste gaan schilderen, want die is dan alweer droog.



 Ik omschreef hierboven al dat het handig is om de verf uit het potje te halen. Het is heel dun. Je steekt je penseel in de verf en stipt de verf op je bordje.


Hier zie je 2 verschillende technieken die je kunt doen. Wat ikzelf het mooist vind is eerst het papier net te maken met water en daarna de verf aan te brengen. Je kunt dan mooi de kleur verschuiven en laten vervagen. Dat zie je links. Rechts zie je hoe ik de verf op droog papier heb aangebracht. Nu is de kleur veel egaler. Soms is dat een leuke techniek, maar ik vind de linker mooier. Zo krijg je een prachtig vloeiend effect.
 Hier zie je het effect zout. Dat werkt alleen als je genoeg water hebt gebruikt. Je legt het zout erop. Het zout trekt de kleur aan en hierdoor onstaan leuke kringen in de verf. Ik vind dit vooral voor een achtergrond mooi. Wat minder voor een lijn tekening.

 Hier zie je mijn roos, de liner is nu droog. Nu kan je beginnen met inkleuren. Ik maak de vlakken eerst nat met water, zorg dat je niet teveel water gebruikt. Anders gaat het water en de verf over in het volgende vakje en mengen de kleuren.

 Je brengt een klein beetje verf aan en kunt het alle kanten opschuiven. Je kunt alleen aan de rand een wat donkerder kleur aanbrengen of heel veel kleur over het hele vlak. Eigenlijk is het een kwestie van durven en proberen. Je merkt vanzelf wat je het mooiste vind.

 Hier zie je dat ik 2 verschillende kleuren blauw heb gebruikt. In sommige vakken heb ik ze gemengd. Hier en daar heb ik de randen wat donkerder gelaten.  Het zier er nu nog wat vreemd uit, maar ik laat verderop het eindresultaat zien.



 Met een stukje keukenpapier of tissue kun je ook weer wat verf of water weghalen. Daardoor je stukjes lichter maken. Zo krijg je nog meer verschil in kleur intensiteit.

Ik heb hier de blaadjes groen gemaakt en alles goed laten drogen. Als het je te lang duurt kun je de föhn erbij pakken en het drogen een handje helpen. Als alles goed droog is kun je de liner eraf trekken. Dit vind ik zelf een leuk werkje. Kijk alles goed na, er wil wel eens een klein stukje ergens blijven zitten. 


En dit is het eindresultaat, ik zie dat ik hier en daar toch net iets over de liner ben gegaan. Je zou nu ook een achtergrond kunnen maken, maar ik heb deze alleen als voorbeeld gemaakt om stap voor stap te laten zien wat het shadow painten in houdt. Hieronder volgen nog vele meer voorbeelden, zodat je de mogelijkheden goed kunt zien. 
  Dit zijn 2 voorbeelden van tekeningen die ik zelf op internet heb gevonden en heb uitgeprint. 




Nog wat voorbeelden. Hier zie je ook het effectzout terug. Ik denk dat bij groen er een bruine toon uitkomt, dat vond ik niet zo mooi. Ik had dit probleem nog niet eerder gezien bij een andere kleur. Misschien is het zout ook te oud, ik heb geen idee. Het effect is wel leuk, je moet alleen de bruine plekjes wegdenken.









En hier 2 kaartjes die het eindresultaat zijn. Ik heb eens een hele serie gemaakt als kerstkaartjes. Heel erg leuk. Je kunt het materiaal kopen bij pipo's. En in de betere hobby zaak. Het is niet moeilijk en als je niet echt handig bent, maar toch creatief bezig wilt zijn is dit misschien wat voor jou. Ook is het heel leuk om met kinderen te doen.

54 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij me een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen totdat ik dalton bedoelde die me een lening gaf ter waarde van 43000 euro. als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Dalton en voorkom dat je wordt opgelicht e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

      Verwijderen

    2. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
    3. ik wil de heer leroy van diamondloans company bedanken voor het geven van een lening als u vandaag een echte lening nodig heeft, neem dan contact op met het bedrijf via e-mail: diamondloaans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
  2. He leuk Anika, komt mij bekend voor. Erna

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van diamondloans24@yahoo.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 43000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: diamondloans24@yahoo.com

      Verwijderen
  3. Pfff is er nog iets wat jij NIET kunt?? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil de heer Dalton van diamantleningen bedanken voor het geven van een lening ter waarde van 43000 euro Ik ben opgelicht verschillende pogingen om een lening veilig te stellen. totdat ik Dalton bedoelde die me een lening gaf. als u vandaag een legitieme lening nodig hebt, vermijd dan dat u wordt opgelicht en neem contact op met diamantleningen via e-mail: diamondloans24@yahoo.com WhatsApp: + 16613814014

      Verwijderen
  4. Heb ik ook gemaakt kerstballen mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo, bij mijn schilderij waren de kleuren binnen 2 weken
    opgelost, heb je een tip voor mij? Was op kanvas niet op papier.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, je moet op gewone canvas eerst een primer doen, dat is ook te koop bij de shadow paint spulletjes. Hij staat ook in dit artikel. Hoop dat het dan werkt.

      Verwijderen
  6. Echt heel mooi :) voor al het hartje met love en zo er in :)Waar op het ne had je die gevonden zou die graag voor op mijn slaapkamer willen maken in het groot :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bedankt voor je leuke blog!
    Je legt het ook erg goed uit.
    ik vond de sleutelhanger, de pittenzak en dit een erg leuk idee

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo,

    Ik heb een paar jaar geleden een paar dingen gemaakt met shadowpaint. Maar ik heb er eigenlijk geen tijd voor. Dus ik heb het op marktplaats gezet, zodat ik er iemand anders blij mee kan maken.
    Ik weet niet of het iets voor jou is. Het is een groot pakket met 22 flesjes shadowpaint (deels nog niet open, verder bijna vol) en nog wat liner, contourpaint, papier, een boek over shadowpaint: hollands glorie, tekenpuntjes, en nog wat dingen.

    Ik weet niet of ik dit hier zo neer mag zetten, anders sorry hiervoor. Maar ik maak er graag iemand blij mee die er nog wat mee kan.

    groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo, ik reageer wel een beetje laat, maar ben je nog in het bezit van deze spullen?

      Verwijderen
  9. Dat is prima hoor. Ik heb alleen genoeg spullen hiervan, gebruik het namelijk ook niet iedere dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Waar kocht jij je materiaal voor het shadow painten ?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb het bij pipoos gekocht, maar ik weet niet of ze het nog steeds verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Moet je alleen het papier van schadowpaint gebruiken, is er geen goedkopere soort

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Sorry dat ik zo laat laat reageer. Nee, je hoeft niet perse shadowpaint papier te gebruiken. Je kunt natuurlijk ook bij aquarel papier kijken. Maar daarmee heb ik niet zoveel geëxperimenteerd. Dat is ook weer zoeken naar goed papier en dat kan een duur grapje worden. Maar ik denk dat aquarel papier ook goed gaat, want in principe is het ongeveer dezelfde methode.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. kan je ook een gewone primer uit de verfwinkel gebruiken?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat weet ik niet, maar ik als het met aquarelverf wil, dan lukt het met shadow paint ook. Ongeveer het zelfde materiaal. Als het lukt, zou je dan ff willen reageren.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb een setje gekocht op de kreadoe van de week. Met jouw uitleg ga ik er wel komen!!
    Thnx!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. heb een vraagje in verband met de liner , hoelang op voorhand kun je de tekening me tliner opzetten , waarom ik het vraag is omdat wij eind december vertrekken naar Bali en wij daar in het kindertehuis dit samen met de kinderen willen doen en aanleren , dus zou ik graag wat voorbereiden en kan dit , want de rest lukt ginder wel
    bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik ben zelf ook nog op zoek naar shadowpaint spulletjes dus als er nog mensen zijn die er vanaf willen hou ik me aanbevolen

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Goedendag,

    Wij zijn een legitieme en betrouwbare geldschieter. We lenen geld aan personen die financiële steun nodig hebben, we verstrekken leningen aan mensen met slecht krediet of hebben geld nodig om hun rekeningen te betalen om in zaken te investeren. Dus zoek je een dringende lening? U hoeft zich geen zorgen te maken, omdat u op de juiste plaats bent, wij bieden leningen met een lage rente van 2%, dus als u een lening nodig hebt, wordt van u verwacht dat u contact met ons opneemt via dit e-mailadres:

    lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij me een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen totdat ik dalton bedoelde die me een lening gaf ter waarde van 43000 euro. als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Dalton en voorkom dat je wordt opgelicht e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Heeft u dringend een lening nodig om uw financiële problemen op te lossen of om uw bedrijf op te starten of uw bedrijfsfaciliteiten uit te breiden? een lening om uw vakantie te plannen en uw rekeningen te betalen? zo ja, neem dan contact met ons op via e-mail: lapofunding960@gmail.com
    whatsapp +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij me een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen totdat ik dalton bedoelde die me een lening gaf ter waarde van 43000 euro. als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Dalton en voorkom dat je wordt opgelicht e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo, vandaag ben ik super blij. Ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening hadden gekregen van LAPO M-F, dus ik solliciteerde op basis van populaire aanbevelingen en nog maar een paar uur geleden bevestigde ik een geleend bedrag van 10.500 euro op mijn rekening. Dit is geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447868753778

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hallo allemaal, ik ben voorgelogen door zoveel bedrijven die beweren echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik heb meer dan 3500 euro verloren aan nepgeldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter die ik contacteerde en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail:lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen

  25. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Bent u een zakenman of -vrouw? ik ben de CEO van Thomas Lening Company en ik wil dat jullie allemaal weten dat we zijn opgeleid om alleen leningen te lenen aan degenen die een lening nodig hebben om hun kerstavond op een betere manier dan ooit tevoren te vieren en ook aan degenen die in nood zijn voor financiële ondersteuning, dus als u een kerstlening of lening nodig heeft om uw schulden of rekeningen te vereffenen, dan kunt u contact met ons opnemen via onze e-mail in VIA (tinvestor53@gmail.com) voor meer informatie over deze transactie lening financiertWhatsApp“: +16892107004

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo allemaal, ik heb geld verloren aan zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik heb meer dan 35.000 euro verloren aan nepgeldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter die ik contacteerde en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail:lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hallo meneer / mevrouw,

    Heeft u een urgente lening nodig om het op te starten of u een lening nodig heeft voor herfinanciering, hebt u een lening nodig om schulden af te betalen? Heeft u een lening nodig om een auto of een huis te kopen? Zo ja, maak je geen zorgen, we bieden allerlei lening aan een betaalbare rentevoet zonder kredietcontrole !!! Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com WhatsApp op +34632725157

    Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik kwam dit leningbedrijf tegen op Facebook en ik nam contact op met de e-mail die ik zag ineens kreeg ik een lening van $ 60.000 USD, dus ik geloofde nooit dat dit allemaal zou kunnen werken totdat ik $ 60.000 USD kreeg, zal iedereen adviseren die behoefte heeft aan een lening om contact op te nemen met deze leningmaatschappij voor hulp bij een lening is dit het e-mailadres van het bedrijf (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) of contact via WhatsApp @ + 1 443 281 3404

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hallo meneer/mevrouw,

    Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf te starten, of heeft u een lening nodig voor herfinanciering, heeft u een lening nodig om schulden af te betalen? Heeft u een lening nodig om een auto of een huis te kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, we bieden alle soorten leningen tegen een betaalbare rente zonder kredietcontrole!!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com whatsapp op +34632725157

    Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. We zijn gecertificeerd om de soorten leningen aan te bieden
    Of enige vorm van volgende financiering:
    Particuliere lening.
    Zakelijke leningen.
    Krediet voor schuldconsolidatie.
    Verbeter uw huis.
    Investeringskrediet.
    Tegoeden beschikbaar
    Persoonlijke leningen?
    Commerciële leningen.
    Gecombineerde lening? Consolidatie leningen.
    wij bieden een bedrag van 2.000 euro tot een maximum van 50.000.000 euro
    Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op: e-mail: diamondloanhome@yandex.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Heeft u een persoonlijke lening of zakelijke lening nodig... Bitcoin Zonder stress snel akkoord? Zo ja.. Neem vandaag nog contact met ons op, we bieden momenteel een lening en Bitcoin 3% superrentebetalingsjaar aan. Onze lening beveiligd en veilig klantengeluk is onze kracht. Neem voor meer informatie en aanmelding contact met ons op via e-mail: fastloan2001@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Heeft u een persoonlijke lening of zakelijke lening nodig... Bitcoin Zonder stress snel akkoord? Zo ja.. Neem vandaag nog contact met ons op, we bieden momenteel een lening en Bitcoin 3% superrentebetalingsjaar aan. Onze lening beveiligd en veilig klantengeluk is onze kracht. Neem voor meer informatie en aanmelding contact met ons op via e-mail: fastloan2001@gmail.com.....

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Heeft u een lening nodig om uw rekeningen op te starten of te betalen, en
    bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en elke vorm van bedrijfsfinanciering? hoffanfunds@gmail.com Wij bieden ook:
    leningen aan particulieren, bedrijven en bedrijven tegen 2% rente. We geven leningen aan serieuze mensen die geïnteresseerd zijn in leningen, neem contact op met deze e-mail:
    hoffanfunds@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Bent u financieel gespannen? *Op zoek naar fondsen om leningen te krijgen
    en schulden afbetalen?**Bent u op zoek naar financiering om uw
    om uw eigen bedrijf te starten? **Behoefte aan privé of
    zakelijke leningen voor verschillende doeleinden?**Kijk naar leningen
    grote projecten uitvoeren? E-mail: rogerskenservices@gmail.com

    Benodigde informatie hieronder....

    (1)Uw naam:
    (2) Benodigd bedrag als lening:
    (3) Telefoonnummer:
    (4) Duur:
    (5) Geslacht:
    (6) Land:

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had afgeschreven. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: Sabinhelps@gmail.com of WhatsApp haar op +7 901 709-57-43

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo,

    Wij zijn een christelijke organisatie die is opgericht om mensen die hulp nodig hebben, zoals financiële hulp, te helpen. uw schuld vereffenen of uw rekeningen afbetalen, een mooi bedrijf beginnen, of u vindt het moeilijk om een ​​kapitaallening te krijgen van lokale banken, neem vandaag nog contact met ons op via e-mail danielwallsloancompany@gmail.com want de bijbel zegt ""Lucas 11:10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt; wie zoekt vindt; en voor hem die klopt, zal de deur worden geopend, dus laat deze kans niet aan u voorbij gaan, want Jezus is gisteren, vandaag en voor altijd dezelfde. Alstublieft, dit is voor serieuze en god vrezende mensen.

    AANVRAAGFORMULIER INVULLEN EN RETOURNEREN

    Voornaam:.................
    Achternaam................
    Seks:.......
    Geboortedatum:.................
    Geboorteplaats:.............
    Burgerlijke staat:.................
    Bezigheid:.................
    Maandinkomen:........
    Thuisadres:............
    Telefoon nr:..................
    Stad:.............
    Postcode.............
    Staat:.............
    Land:...............
    Leenbedrag :............
    Leen periode:..................
    Doel van de lening:.........
    E-mailadres:............
    Heb je eerder gesolliciteerd? .......

    E-mail:(danielwallsloancompany@gmail.com)

    Daniël Muren.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Имате ли нужда от заем, за да стартирате бизнес или да платите сметките си и ако отговорът ви е да, свържете се с: frankdavidloanfirm3@gmail.com WhatsApp +2347032909728


    Оферта за заем

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Heeft u dringend een lening nodig? wij bieden een wereldwijde lening aan aan wie een lening nodig heeft, de zakelijke mogelijkheid waarnaar u op zoek was, is er weer. e-mail ons nu op: stevenfunds@outlook.com of neem contact met hem op via whatsapp +2347043593434 LENING

    AANVRAAGFORMULIER
    1) Volledige naam:
    2) Geslacht:
    3) Benodigd leenbedrag:.
    4) Leningsduur:
    5) Land:
    6) Thuisadres:
    7) Mobiel nummer:
    8) Maandelijks inkomen:
    9)Beroep: )
    Waar heb je ons gevonden?
    Koning Steven

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hallo dames en heren,
    Deze post is vooral bedoeld voor iedereen die een specifieke lening nodig heeft om zijn leven weer op te bouwen. U bent op zoek naar een lening om uw bedrijf of project te vernieuwen of om een appartement te kopen, maar u mag niet bij een bank werken of de bank heeft uw legitimatie geweigerd. Ik ben een commerciële bankassistent, we kunnen u een lening geven. Wij bieden leningen tussen 3.000 euro en 500.000 euro met een rentepercentage van 2% terugbetalingsperiode van 12 maanden tot 10 jaar, we staan klaar om u leningen te verstrekken aan gekwalificeerde mensen, maar we moeten eerlijke, eerlijke mensen zijn. als u om andere redenen geld nodig heeft, neem dan voor meer informatie contact met ons op via infomichealfinanceltd@gmail.com of WhatsAPP: +14699724809. We staan klaar om onze klant tevreden te stellen binnen maximaal 48 uur nadat we het aanvraagdossier hebben ontvangen. bedankt commercezbank

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hallo, ik wil dit medium graag gebruiken om een leningmaatschappij met u te delen die mij helpt een commerciële lening te krijgen met begrijpelijke voorwaarden. ze bieden alle soorten leningen aan.
    E-mail contact: infomichealfinanceltd@gmail.com
    of WhatsApp +14699724809.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere geldschieter die mijn lening aan mij goedkeurde binnen enkele uren na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere geldschieter me redde en me een lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft E-mail: christywalton355@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  45. DO YOU NEED LOANS FOR BUSINESS OR PERSONAL USES? We are Tony_Loan service and we give out loans in different currency with an affordable interest rate of 2% Our Company aims is that to provide Excellent Professional Financial Services. Contact us to apply here. via Email: ( tony_loanservice01@aol.com ) for more information..

    Note everyone: We Only welcome serious minded people because we are legitimate and willing to finance loans for real people who are serious.

    Company Name: Tony Loan Service
    E-mail bedrijf: tony_loanservice01@aol.com
    Bedrijf Telegram-link: https://t.me/tony_loan_service

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Bent u op zoek naar financieringsmogelijkheden voor uw nieuwe woningaankoop, bouw, vastgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijk of zakelijk doel? Welkom in de toekomst! Financiering wordt bij ons eenvoudig. Neem contact met ons op, want wij bieden onze financiële service aan tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Heb je een lening nodig? persoonlijke leningen; zakelijke leningen; hypotheken; landbouwprojecten en -projecten financieren? wij geven allerlei soorten leningen met een rentepercentage van 2%! E-mailcontact? richardcosmos5@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen