donderdag 3 november 2011

Leuke sites

Vandaag een artikeltje over leuke sites. Ik weet er waarschijnlijk nog veel meer, maar deze wil ik even met jullie delen.







Hip Hand Werk is een site met allemaal leuke spulletjes voor naaien. Leuke boeken, stofjes en pakketen. Ik heb besloten dat ik het boek Naaien voor Beginners hier ga kopen. Veel ideeen en een gratis stofje.
Erg leuk allemaal, de patronen zijn ook ontzettend leuk.

http://www.3akers.nl/
Dit is een camping op een eilandje vlak bij Amsterdam. Je kunt er niet komen met de auto en moet met de veerboot.
Op deze camping staan prachtige pipo wagens en caravans waarin je een nachtje kunt slapen. Alle wagens en caravans zijn op thema. Zo heb je een koeien caravan en een rood met witte stippen caravan.
Ook is er een klein winkeltje op de camping met allemaal leuke frutsels en zijn er af en toe workshops.
Zoek je nog iets voor een leuk weekendje weg..... dan is dit natuurlijk wel heel bijzonder.

Ik ga er volgend jaar zeker heen met mijn mannetje!

http://www.wendysheartcollection.nl
Deze site kwam ik een tijd terug in de Eva tegen. Deze vrouw maakt zelf hartjes. Ze heeft een webshop waar ze ze verkoopt.
Sommige hartjes hebben een mooie tekst erop. Je kan ook hartjes bestellen met een zelf uitgekozen tekst.
Ook zijn er andere dingen te koop. Ook al koop je niks, toch leuk voor de inspiratie.

http://daylightarts.blogspot.com/
De vrouw achter deze site stond met een kraampje op het flevo festival. Ik vond haar welk prachtig en heb een kaartje van haar meegenomen.
Ze doet aan scrapbook, maar dan met een christelijke boodschap.
Ook zij heeft een webshop waar je werk van haar kan kopen.
Ik vind het echt heel bijzonder om te zien wat ze maakt.


Zodra ik weer meer sites vind die ik leuk vind om te delen komt er weer zo'n stukje. 
Hebben jullie ook sites die je geweldig vind?

4 opmerkingen:

  1. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

    Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online aanvraag.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

    Voor meer informatie over ons leningaanbod kunt u ons uw leningaanvraag sturen via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou graag de lening van Karin Sabine voor mij waarderen een lening van € 10.000 Als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan misleiding door valse schuldeisers en vraag een echt leningbedrijf aan per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp + 34 632 72 51 57

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo
    Ik wil dat je weet dat we gerenommeerde hackers zijn die met succes lege ATM-kaarten hebben gehackt die geld kunnen opnemen bij elke geldautomaat waar ook ter wereld. Dit werd mogelijk gemaakt door nieuwe software genaamd "TYUPKIN", die is uitgevonden door mijn team van technische hackers. Nadat we deze kaart hebben ontwikkeld, verspreiden we deze om het leven van mensen te verbeteren en hen een betere levensstandaard te geven. Deze kaarten waren geladen met $ 600.000 USD per stuk en we hebben een beperkte voorraad. Deze kaarten zijn van jou als je voldoet aan de criteria die erin staan. Neem contact met mij op via darkerwebcoinbase@gmail.com om door te gaan met de levering van deze gehackte ATM-kaart

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemiddag jongens, ik ben zo blij omdat ik vandaag een lening van 89.000 euro heb gekregen van dit goede bedrijf. Ook als u een snelle lening nodig heeft, kunt u bij hen terecht. Neem nu contact met hen op via deze e-mail: ( sabinhelps@gmail.com) of WhatsApp: +1 (689) 247 6462.

    BeantwoordenVerwijderen