zondag 13 november 2011

Stof gekocht

Ik heb een naaimachine. Jippie!!! Maar goed, met alleen een naaimachine ben je er nog niet. Dus ben ik ook even langs een aantal winkels geweest om stof te kopen. Benieuwd? Kijk hieronder.


Dit is stof bij Ikea uit de restjes bak. Het is mooie roomwitte stof die heel erg lekker zacht is. Deze wil ik gaan gebruiken voor een kussen, samen met de stof hieronder. Het witte wordt dan de achterkant. De grijze rozen stof komt ook bij de Ikea weg. Dit stukje komt ook uit de restjes bak. Leuk om daar even in te snuffelen. Deze mooie rood/witte blokjes stof komt bij de kwantum vandaan. Ik heb een strekkende meter gekocht. Deze was 4 euro. Vind ik niet echt duur. Wat ik er precies mee ga doen dat weet ik nog niet. Maar kon het niet laten liggen. Ik bedenk er nog wel iets voor.


Deze 2 stofjes zijn heel stevig. Bij de Ikea weg. Ik heb bij de Kwantum een prachtig kussen gezien en ik wil deze zelf gaan namaken. Een kussen met een groot hart erop. Deze kleuren hebben we op onze slaapkamer, dus worden dit kussentjes voor op ons bed.


Deze 2 prachtige stofjes heb ik een tijdje terug gekocht bij 'het braaiwinkeltje' in Veendam. Een erg leuk winkeltje met ontzettend veel wol. Ik kwam voor borduurspulletjes en toen zag ik dat ze ook mooie stofjes hadden. Ze hebben kleine stukjes voor 3,95, maar ook een aantal stofjes op rol. Deze gebruik ik pas als ik een beetje goed overweg kan met de naaimachine.


Ik heb erg veel zin om te beginnen, ik zal het resultaat hier wel laten zien.

1 opmerking:

  1. Mooie stofjes en leuke ideeën. Die onderste 2 stofjes...DIE vind ik zo mooi ♥ Goed idee om met kussentjes te beginnen, leuk en niet zo moeilijk ook. Succes en ben benieuwd.

    Oh ja, heb ideeën genoeg om weer te haken en breien, maar nu eerst een paar kleinere dingetjes, wat gehaakte cupcakes, taartjes enzo...voor op een etagère in de huiskamer :)

    BeantwoordenVerwijderen