woensdag 2 november 2011

Naaimachine gekocht

Ik was al een tijdje aan het sparen voor een naaimachine. Ik had bijna 100 euro bij elkaar. Op marktplaats staan ze ook wel, maar vaak duur en je weet niet wat je ervoor krijgt, dus besloot ik om door te sparen. 
Ik ging naar de blokker voor cupcake houders en toen zag ik hem.....
.
Een SINGER naaimachine. Heb hem eens goed bekeken, stevig, mooi uiterlijk en niet te vergeten handige en overzichterlijke knoppen. 
Mmmmmm...... wat nu. Zal ik dan toch maar? Hij was (zogenaamd) 100 euro goedkoper dan normaal. Nou ja daar trap ik nooit in. Dat lijkt natuurlijk heel wat, maar ik heb hem nog niet eerder bij hun gezien, dus hoe weet ik zeker of dat zo is. 
Maar de nieuwe prijs stond mij heel erg aan 89 euro. Ik heb besloten om hem mee te nemen. Wel is het zo dat ik eigenlijk nog niet zelfstandig met een naaimachine overweg kan, maar dat is denk ik snel geleerd. Mijn moeder en schoonmoeder zijn allebei heel handig met de naaimachine en willen me allebei wel eens naailes geven. 

Ik heb grootse plannen. Zo wil ik ooit een fantasische patchwork deken maken. Maar ook kindertenten in vrolijke kleurtjes. Mijn moeder heeft vroeger voor ons een Indianen tent gemaakt en ik kan me hem nog goed herinneren. Dat wil ik ook kunnen. Dus wie weet is het straks een doorslaand succes. 
Eerst maar eens naar de IKEA om stofjes te kopen. Je moet natuurlijk niet te duur beginnen. 

Oh ja, 2e reden waarom ik hem gekocht heb, mijn gordijnen moeten nog omgenaaid worden. Bijna vergeten....

2 opmerkingen:

 1. Bijna dezelfde als ik (ook iets van 89 euro idd, en een prima machine hoor) Is echt niet zo moeilijk als je denkt, eenvoudige steken en toch heel wat moois mee te maken , engelen bv ;) ?????

  Haha, je moeder was hier vanmiddag, ff een bakkie gehaald

  Zie je, groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Anika! Wat een ontzettend leuke naaimachine, ik ben benieuwd hoe je het patchwork/quilten bevalt, het kan namelijk erg verslavend werken ;) hihi! Misschien vind je een stoffenmarkt ook wel leuk? Dat gebeurt volgens mij eens per jaar, maar mijn moeder en ik willen daar ook nog heen volgend jaar dus zal ik jou (als ik het weet) de datum ook doorgeven?

  Veel plezier!!
  Anke

  BeantwoordenVerwijderen